Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Vem gör Global Week

Global Week är något vi gör tillsammans: studenter och medarbetare på Göteborgs universitet.  Representanter för olika delar av verksamheten finns med i både styr- och programgrupp, likaså studenter från föreningarna Brännpunkt Europa och Utrikespolitiska föreningen. Där bidrar alla med idéer och förslag från forskning och utbildning. Tillsammans planerar vi programmets innehåll.

International Centre projektleder arrangemanget, samordnar programpunkter och gemensam information. Tillsammans hjälps vi åt att sprida information om arrangemanget i våra olika interna och externa kanaler. Vi samarbetar också med externa aktörer som har stor kunskap om temat.

Under sidan "Kontakta oss" hittar du namnen på projektledaren och de som deltar aktivt i styr- samt programgrupp. Prorektor är ordförande i styrgruppen och uppdragsgivare för Global Week.
 

Billy Andersson Global Week

På bilden ser du:

Billy Andersson, student på Tillämpad konst, inriktning Järn och stål, avancerad nivå

Sidansvarig: Jessica Glanzelius|Sidan uppdaterades: 2015-08-31
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?